Video afspelen

Winkel

We weten allemaal dat de retail zich in een periode van grandioze transformatie bevindt. 

"Wilt u misschien een kopje koffie?"

In de concurrentie met online shopping is het creëren van een ‘beleving’ een must geworden voor elke zichzelf respecterende winkeleigenaar. Maar hoe doe je dat? 

Een beleving creëer je door alle zintuigen van je gasten op de juiste manier te prikkelen; zicht, tast, gehoor, reuk en smaak. 

Met YesPlease ben je in één keer klaar. Onze design espressomachines en koffiezetapparaten hebben verschillende prijzen gewonnen voor look & feel en zijn zo geruisloos dat je op prettig volume kunt spreken of muziek kunt luisteren. Onze lungo’s en espresso’s zelf garanderen een explosie van geur en smaak. 

Het enige wat jouw klant nog kan zeggen als hij of zij je producten ziet, is “YesPlease”.

Benefits

Hoogste kwaliteit koffie

Geselecteerd van de beste koffie boeren, gebrand in Italië door een familiebedrijf.

Betere verkoop

Klanten zeggen sneller YesPlease als ze zich gewaardeerd voelen.

Favourite
coffie girls

Dankzij de persoonlijke band die je opbouwt onze vaste coffee girls weet je zeker dat je altijd goed geholpen wordt en volledig ontzorgd.

BETER PRESTERENDE MEDEWERKERS

Medewerkers presteren beter als ze zich gewaardeerd voelen en kunnen genieten van welverdiende pauze.

Volledig ontzorgd

We nemen je al het werk uit handen, levering en retournering komen zowel financieel als logistiek voor rekening van YesPlease.

Can you say no?

Kwaliteit en service

Met YesPlease bieden wij je kwaliteit en service, maar belangrijker nog, jij je klanten ook. Bied je bezoekers bij binnenkomst een zinnenstrelende espresso aan (in combinatie met oprechte interesse) en je zult zien dat het gesprek opeens over al die zaken kan gaan waarover je de klant graag zou spreken: kleding, schoenen, lifestyle, boeken, verzin het maar. Dat eerste moment is cruciaal voor de beleving en een eventuele aankoop, maar ook voor het gevoel daarna. Het gevoel van een winkelier die oprecht interesse toont, die luistert, geweldige koffie aanbiedt aan zijn klanten. Een plek waar je even tot rust mag komen. Daar komen ze graag voor terug.

Ontzorgen

YesPlease ontzorgt je volledig op het gebied van koffie en gratis design espresso machines. Niet alleen met de beste machines en espresso’s maar ook met de levering en retournering. Het kost je niks in geld of tijd. Zo kun jij je richten op je klanten. Wij zeggen trouwens niet tegen iedere winkel YesPlease. Jouw en ons merk moeten wel bij elkaar passen, qua beleving en uitstraling in het verlengde van elkaar liggen. Benieuwd of wij matchen? Wacht niet langer en neem contact op met je favoriete coffee girl.

onze klanten