Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag aan ons? Op onze site beantwoorden wij een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 
 

YesPlease Compatibles

 
 
YesPlease heeft momenteel 3 verschillende capsule smaken. Een espresso uit Brazilië, een Rwandeese lungo en nog een Braziliaanse koffie die gedefinieerd is.
Over de herkomst van onze koffie zijn we volledig transparant. Onze koffie komt uit Brazilie en Rwanda. Wil je meer weten over de herkomst? Check dan dit.
De YesPlease Compatible Koffiecapsules hebben ondanks hun composteerbaarheid een THT datum tot een jaar na productie.
Voor een espresso raden wij 40ml koffie aan en voor een Lungo 100ml.

Je kan dit gemmakkelijk instellen op je YesPlease Compatible machine door wanneer de machine aan staat de Lungo & Espresso knop tegelijk ingedrukt te houden. Na 4 seconden beginnen de knoppen te knipperen. Plaats nu een capsule en zet een koffie terwijl je de desbetreffende knop inhoud. Laat de knop los wanneer er genoeg koffie is gezet. Houd hierna weer beide knoppen in om terug te gaan naar normaal gebruik en de hoeveelheid op te slaan.
Bij YesPlease betalen we zelfs meer voor onze koffie dan de prijs voor fairtrade koffie. Wij vinden keurmerken zoals fairtrade een stap in de goede richting zijn maar niet voldoen aan de eisen voor echt duurzame koffie.
Ja, onze capsules zijn Nespresso® compatible. Ze passen in elke Nespresso® apparaat.
Onze koffie heeft niet het biologische keurmerk. Maar sommige van onze koffie is wat we noemen "organic by Default". Dat houdt in dat er wel biologisch wordt verbouwd maar dat het niet is voorzien van een keurmerk. YesPlease zet liever aan tot organische lanbouwtechnieken dan dat het strikt gecertificeerde koffie koopt. Wij kijken verder dan certificering.
 
 

Hotel Displays

 
 
Onze displays zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten. 1. Small: 300mm x 154mm. 2. Medium: 440mm x 250mm. 3. Large met thee: 400mm x 390mm.
De displays worden gefreesd uit rubberhout van de heveaboom. Deze soort hout is de duurzaamste keuze. Om te zorgen dat de displays lang mee gaan en gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden worden ze behandeld met een speciale coating.
Voor elke hotelkamer hebben wij een passende display. Een smal en medium variant en een grotere display waarbij ook een waterkoker is geintegreed. Past het toch niet helemaal? Neem dan contact met ons op en we vinden samen een passende oplossing.
Uiteraard, de displays zijn zeer robust en slijtvast. Zo gaan ze lange tijd mee en zijn ze gemakkelijk schoon te maken.
YesPlease denkt heel graag mee en biedt naast gepersonaliseerde informatiekaarten en bezoekerspagina's ook de mogelijkheid de displays te personaliseren. Denk hierbij aan eigen logo's, andere afmetingen en/of andere afwerkingen.
 
 

Account

 
 
Je kan je registreren via deze link. Je gegevens worden dan gecheckt en je ontvangt zo snel mogelijk een link om je account te activeren..
Ja dat kan! Hiervoor reken je af via IDEAL.
Wanneer u bent ingelogd kunt u onder uit accountgegevens uit bestellingen inzien.
 
 

Verzending

 
 
Voor bestellingen vanaf €300,- betaalt u geen verzendosten. Daaronder zijn de kosten €8,95 voor verzending in NL of BE.
Wanneer u voor 11:00 bij ons besteld verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog. Normaliter wordt uw bestelling dan de volgende dag geleverd.
Wij leveren standaard in Nederland en België. We kunnen in overleg wel in andere landen leveren. Neem hiervoor even contact met ons op.
 
//
 

Machines & Onderhoud

 
 
Voor een goede werking en een langere levensduur van uw machine is het erg belangrijk om de machine periodiek te ontkalken. Doe dit eens per 6 maanden.
Stap 1: Plaats een capsule en zet de machine aan.

Stap 2: Houd de espresso en lungo knop 5 seconden ingedrukt todat ze gaan knipperen om in de afstel modes te komen.

Stap3: Houd de knop ingedrukt die je wilt afstellen totdat de gewenste hoeveelheid koffie is gegeven.

Stap 4: Houd de espresso en lungo knop 5 seconden ingedrukt om de instellingen op te slaan.