Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag aan ons? Op onze site beantwoorden wij een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 
 

YesPlease Compatibles

 
 
YesPlease heeft momenteel 3 verschillende capsule smaken. Een espresso uit Brazilië, een Rwandeese lungo en nog een Braziliaanse koffie die gedefinieerd is.
Over de herkomst van onze koffie zijn we volledig transparant. Onze koffie komt uit Brazilie en Rwanda. Wil je meer weten over de herkomst? Check dan dit.
De YesPlease Compatible Koffiecapsules hebben ondanks hun composteerbaarheid een THT datum tot een jaar na productie.
Voor een espresso raden wij 40ml koffie aan en voor een Lungo 100ml.

Je kan dit gemmakkelijk instellen op je YesPlease Compatible machine door wanneer de machine aan staat de Lungo & Espresso knop tegelijk ingedrukt te houden. Na 4 seconden beginnen de knoppen te knipperen. Plaats nu een capsule en zet een koffie terwijl je de desbetreffende knop inhoud. Laat de knop los wanneer er genoeg koffie is gezet. Houd hierna weer beide knoppen in om terug te gaan naar normaal gebruik en de hoeveelheid op te slaan.
Bij YesPlease betalen we zelfs meer voor onze koffie dan de prijs voor fairtrade koffie. Wij vinden keurmerken zoals fairtrade een stap in de goede richting zijn maar niet voldoen aan de eisen voor echt duurzame koffie.
Ja, onze capsules zijn Nespresso® compatible. Ze passen in elke Nespresso® apparaat.
Antwoord
 
 

Hotel Displays

 
 
Onze displays zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten. 1. Small: 300mm x 154mm. 2. Medium: 440mm x 250mm. 3. Large met thee: 400mm x 390mm.
De displays worden gefreesd uit rubberhout van de heveaboom. Deze soort hout is de duurzaamste keuze. Om te zorgen dat de displays lang mee gaan en gemakkelijk schoon gemaakt kunnen worden worden ze behandeld met een speciale coating.
Antwoord
Antwoord
Antwoord
Antwoord
Antwoord
 
 

Account

 
 
Je kan je registreren via deze link. Je gegevens worden dan gecheckt en je ontvangt zo snel mogelijk een link om je account te activeren..
Ja dat kan! Dan moet je echter wel meteen afrekenen via IDEAL.
Antwoord
Antwoord
Antwoord
Antwoord
 
 

Verzending

 
 
Voor bestellingen vanaf €300,- betaalt u geen verzendosten. Daaronder zijn de kosten €8,95 voor verzending in NL of BE.
Wanneer u voor 11:00 bij ons besteld verzenden wij de bestelling dezelfde dag nog. Normaliter wordt uw bestelling dan de volgende dag geleverd.
Wij leveren standaard in Nederland en België. We kunnen in overleg wel in andere landen leveren. Neem hiervoor even contact met ons op.
Antwoord
Antwoord
Antwoord
Antwoord
 
 

Onderhoud

 
 
Voor een goede werking en een langere levensduur van uw machine is het erg belangrijk om de machine periodiek te ontkalken. Doe dit eens per 6 maanden.
Antwoord.
Antwoord
Antwoord
Antwoord
Antwoord
Antwoord