Een duurzaam hoteldisplay dankzij CNC Zwolle! - News

Een goed hotelconcept verdient een mooi presentatiedisplay, vinden wij bij YesPlease. Om die reden zijn wij de samenwerking aangegaan met CNC Zwolle, een jonge partij die met gedrevenheid en passie onze hoteldisplays zo hebben geproduceerd dat deze geschikt is voor iedere hotelkamer. Hierbij is ons duurzame gedachtegoed constant in het achterhoofd gehouden. Er is bijvoorbeeld voor gekozen om de planken van rubberhout te produceren, een restproduct van de rubberboom. 

Tot in de details
Wie goed naar ons hoteldisplay kijkt, ziet namelijk dat dit display diverse eigenschappen heeft die ervoor zorgen dat het display uitermate geschikt is voor in uw hotelkamer. Dit is terug te zien in bijvoorbeeld de afgeronde uitsparingen, welke ervoor zorgen dat het display erg goed schoon te houden is en er geen vuil in hoekjes of naadjes blijft zitten. Bovendien is de plank voorzien van een speciale coating, zodat deze vlekvrij blijft.

Wij zijn ontzettend blij met ons hoteldisplay en onze samenwerking met de heren van CNC Zwolle. Benieuwd of dit hoteldisplay ook in uw kamers past? Neem dan vooral contact met ons op!