Award winning
coffee machine

Italiaans design gecombineerd
met Zwitserse technologie.
Can you say no?

gratis espresso­machine

Je krijgt altijd een werkende design espressomachine gratis in bruikleen. Geen zorgen over onderhoud, wij vervangen de machine kosteloos wanneer dat nodig is. Mocht je je bedenken en geen gebruik meer willen maken van onze diensten – wij kunnen het ons haast niet voorstellen – dan nemen we hem graag weer terug om een andere koffielover gelukkig te maken.

Facts & Figures

  • Altijd gratis gedurende jouw abonnement
  • Machine onverhoopt kapot, wij vervangen hem kosteloos
  • Een van de meest stille espresso machines op de markt
  • Licht sensoren die vertellen als het water op is
  • Licht sensoren die vertellen als het bakje van de cupjes vol zijn.
  • Perfecte extractie van jouw koffie
  • Plugin voor je melkschuimer zodat je maar een stopcontact nodig hebt
  • Watertank voor 1 liter water
  • Opvangbakje voor 15 capsules

Smooth, silent & sexy

De YesPlease espressomachine geeft niet alleen elke dag de beste ristretto’s, espresso’s en lungo’s, maar in combinatie met de YesPlease melkschuimer ook de heerlijkste cappuccino’s en flatwhites. De YesPlease espresso machine heeft diverse design awards

gewonnen en is daarom een mooie aanvulling voor uw woning. Niet alleen het design van onze machines wordt alom geprezen, maar ook het zachte spinnende geluid waarmee ze jouw koffie voor je klaarzetten. Zo kun je in alle rust optimaal genieten van je YesPlease moment.

Smooth, silent & sexy

De YesPlease espressomachine geeft niet alleen elke dag de beste ristretto’s, espresso’s en lungo’s, maar in combinatie met de YesPlease melkschuimer ook de heerlijkste cappuccino’s en flatwhites. De YesPlease espresso machine heeft diverse design awards gewonnen en is daarom een mooie aanvulling voor uw woning. Niet alleen het design van onze machines wordt alom geprezen, maar ook het zachte spinnende geluid waarmee ze jouw koffie voor je klaarzetten. Zo kun je in alle rust optimaal genieten van je YesPlease moment.

Gratis levering

Zowel de koffiecups als de gratis espressomachine worden kosteloos bij je thuisbezorgd. Sterker nog, wanneer de machine aan vervanging of reparatie toe is, of als je geen gebruik meer wilt maken van onze diensten, nemen we hem graag weer terug om een andere koffielover gelukkig te maken.

maandelijks opzegbaar

Bij ons behoud je altijd je vrijheid. Wij geloven in openheid en vertrouwen. Wij geloven in loslaten waar je van houdt. (We weten dat je toch wel bij ons terug zult komen). Om die reden ben je bij YesPlease volkomen vrij om je abonnement met een enkele maand opzegtermijn weer stop te zetten.

Fair en 100% circulair

We rekenen een eerlijke prijs aan de boeren en geven onze espressomachines gratis in bruikleen voor de duur van een abonnement. We vervangen de koffiemachines kosteloos wanneer nodig en wanneer ze niet meer gewild zijn, zoeken we een passende rebound koffielover voor de machine.