Proef de smaak
en kwaliteit

van jouw business
in onze koffie

kantoor

Als je de dag goed wilt starten of even moet focussen op een belangrijk gesprek met een klant of collega, kan een stevig shot espresso nét dat verschil maken. Onze design espressomachines staan prachtig op je kantoor of in meeting rooms, zijn muisstil en het belangrijkste: je zet er de lekkerste koffie mee. Ook heel fijn dus om je zakenrelatie mee te verrassen. Het enige wat die nog zal zeggen na een kopje koffie bij jullie is ‘YesPlease!’.

winkel

We weten allemaal dat de retail zich in een periode van grandioze tranformatie bevindt. In de concurrentie met online shopping is het creëren van een ‘beleving’ een must geworden voor elke zichzelf respecterende winkeleigenaar. Maar hoe doe je dat? Door de zintuigen van je gasten op de juiste manier te prikkelen. YesPlease doet dat voor jou. Onze design espressomachines zijn mooi, stil, en praktisch in gebruik. De koffie die je ermee zet, ruikt heerlijk en smaakt nog beter. Het enige wat jouw klant nog kan zeggen als hij of zij je producten ziet, is ‘YesPlease!’.

hotel

Wie naar een drie- vier of vijfsterrenhotel gaat, verwacht luxe, service en verwennerij. Je gasten willen in de watten gelegd worden. Ze willen zich bijzonder voelen en bij thuiskomst een goed verhaal hebben. Oploskoffie of smakeloze ‘copycupjes’ doen die droom in één slok de das om. Met YesPlease op de kamer (en eventueel in de lobby of lounge) weet je zeker dat men tevreden huiswaarts gaat. Vraag je je gast bij vertrek: ‘zien we u snel weer bij eén van onze hotels?’ dan kan deze bijna niet anders dan ‘YesPlease!’ roepen.

espresso­machine

Gratis espresso­machine

Als zakelijke relatie van YesPlease ontvang je voor de duur van je overeenkomst gratis design espressomachines.

verse bonen

Gratis bonen­machine

Als zakelijke relatie van YesPlease ontvang je voor de duur van je overeenkomst gratis design bonenmachines.

100% arabica

YesPlease maakt enkel gebruik van de allerbeste koffiebonen, altijd 100% Arabica! Deze bonen uit onder andere Colombia en Papua Nieuw Guinea worden door onze eigen Italiaanse roaster gebrand. Zie je het voor je? De groene oase van koffieplantages over de hele wereld. De glooiende, gouden velden en de brandende zon van Italië. De warme, scherpe geur van onze Arabicabonen na het branden. De dampende kop espresso of lungo die komt van de perfect op de machine afgestemde koffiecapsules. Zo kan jouw klant, medewerker of gast elke dag genieten van een zinnenstrelende espresso of lungo en zich samen met een bella donna of bello huomo op het prachtige Italiaanse platteland wanen.

avaritia

De 262 AVARITIA is een 100% Arabica koffie geschikt als espresso of lungo. Milde, uitgebalanceerde koffie met een lichte hint van citrus en bruine suiker.

SUPERBIA

De 275 SUPERBIA is een 100% Arabica koffie geschikt als espresso of lungo. Licht zoete, uitgebalanceerde koffie met een zwoele ondertoon van chocolade.

decafFe­inato

De 258 DECAFFEINATO is een  koffie zonder cafeïne. Dankzij onze decaffeinato hoeft samen genieten van een late koffie een lange nacht niet in de weg te staan.

DO WE SAY GREEN?
YESPLEASE!

Duurzaam zijn is geen eenmalig voornemen. Duurzamer worden kan op heel veel verschillende manieren en is daarom iets dat zich altijd kan blijven ontwikkelen.
YesPlease verbindt zich dan ook niet aan één thema, maar blijft altijd verbeteren. Hierin volgen we een stappenplan dat we het ‘pad naar duurzaam’ noemen. Benieuwd wat we sowieso anders doen in vergelijking met andere koffie producenten, bekijk het hier.

meest veelgestelde vragen

Als lid van de YesPlease club kunt u naast uw abonnement extra capsules bestellen, bijvoorbeeld voor verjaardagen. Extra capsules bestelt u door in te loggen op My YesPlease.

Al vanaf € 29,95 per maand kunt u een abonnement aangaan, u ontvangt dan een gratis YesPlease design espresso machine in bruikleen en maandelijks worden de capsules gratis bij u thuis bezorgd. Opzeggen? Geen probleem u zit nergens aan vast, het abonnement is maandelijks opzegbaar en stopt nadat wij de machine retour hebben ontvangen.

U bepaalt zelf hoe uw abonnement eruit ziet, mocht u meer koffie drinken dan verwacht dan verhoogt u het abonnement, ook verlagen is geen probleem. Stuur in beide gevallen een e-mail naar info@yesplease.nl met vermelding van uw klantnummer en adres, dan zorgen wij dat het abonnement gewijzigd wordt.

Gaat u bijvoorbeeld op vakantie? Dan kunt u het abonnement pauzeren, dit kunt u zelf na het inloggen op My YesPlease aangeven.

Staat je vraag hier niet bij?
Bel your favourite coffee girl Eva – 085 018 82 82 of bezoek het YesPlease Helpcenter.

Gratis levering

Zowel de koffiecups als de gratis espressomachine worden kosteloos bij je thuisbezorgd. Sterker nog, wanneer de machine aan vervanging of reparatie toe is, of als je geen gebruik meer wilt maken van onze diensten, nemen we hem graag weer terug om een andere koffielover gelukkig te maken.

maandelijks opzegbaar

Bij ons behoud je altijd je vrijheid. Wij geloven in openheid en vertrouwen. Wij geloven in loslaten waar je van houdt. (We weten dat je toch wel bij ons terug zult komen). Om die reden ben je bij YesPlease volkomen vrij om je abonnement met een enkele maand opzegtermijn weer stop te zetten.

Fair en 100% circulair

We rekenen een eerlijke prijs aan de boeren en geven onze espressomachines gratis in bruikleen voor de duur van een abonnement. We vervangen de koffiemachines kosteloos wanneer nodig en wanneer ze niet meer gewild zijn, zoeken we een passende rebound koffielover voor de machine.