avaritia

De 262 AVARITIA is een 100% Arabica geschikt als espresso of lungo

Zachte, uitgebalanceerde koffie met een lichte hint van citrus en bruine suiker. De kwaliteitsmix van Colombiaanse bonen geeft de koffie een fruitig aroma met zinnelijke tonen van karamel, cranberry en citroen. Afgerond met een milde slow roast voor een fluweezachte maar intense koffie-ervaring.

Columbia | 100% Arabica blend | Geschikt voor espresso en lungo

SUPERBIA

De 275 SUPERBIA is een 100% Arabica geschikt als espresso of lungo

Koffie met licht zoete, uitgebalanceerde chocoladetonen. Onze Superbia heeft een afdronk van melkchocolade met een hint van gesuikerde sinaasappelschil. Deze smaak is vooral te danken aan de origine van de bonen: Papua Nieuw Guinea. Voor een fluweelzachte ervaring van espresso met nuances van gedroogd fruit en chocola.

Papua New Guinea | 100% Arabica blend | Geschikt voor espresso en lungo

decafFeinato

De 258 DECAFFEINATO is een 100% cafeïnevrije koffie geschikt als espresso of lungo. Het aromatische karakter en de rijke volheid van de blend blijven bewaard, zodat je de caffeïne haast niet mist. Dankzij onze decaffeinato hoeft samen genieten van een late koffie een lange nacht niet in de weg te staan.

Vietnam | 100% cafeïnevrij | Geschikt voor espresso en lungo

100% Arabica

De YesPlease blends zijn gemaakt van de beste Arabicabonen die we konden vinden. Gebrand in de buurt van Milaan door in de wijde omtrek gerespecteerde koffiekenners. Dit familiebedrijf zorgt al generaties lang voor de allerbeste espresso’s.

Smaak

Waar andere coffee companies de keuze beperken tot sterke of milde koffie, willen wij het met jou hebben over smaak. Smaak gaat veel verder dan mild of sterk. Smaak is ook herkomst, geur, blend, de manier van branden en de kwaliteit van de bonen. Smaak is het aanspreken van al jouw zintuigen voor een volledige sensatie.

Bij YesPlease proef je tonen zoals caramel, limoen of zelfs sinaasappel. In elke slok proef je dat wij niet zomaar koffiebonen gebruiken maar alleen de allerbeste. Daarnaast is de balans tussen onze espressomachines en onze cupjes optimaal afgesteld, zodat elk shot de perfectie van YesPlease kent.

De YesPlease Nummers

De YesPlease-verpakkingen hebben voor elke smaak hun eigen nummer.
Daar zit een idee achter. Zoals de afbeelding hiernaast laat zien, bestaan de nummers uit drie delen:

  1. Type koffie
  2. De Intensiteit van de smaak
  3. De Herkomst van de bonen

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren kies je jouw YesPlease smaken.

Gratis levering

Zowel de koffiecups als de gratis espressomachine worden kosteloos bij je thuisbezorgd. Sterker nog, wanneer de machine aan vervanging of reparatie toe is, of als je geen gebruik meer wilt maken van onze diensten, nemen we hem graag weer terug om een andere koffielover gelukkig te maken.

maandelijks opzegbaar

Bij ons behoud je altijd je vrijheid. Wij geloven in openheid en vertrouwen. Wij geloven in loslaten waar je van houdt. (We weten dat je toch wel bij ons terug zult komen). Om die reden ben je bij YesPlease volkomen vrij om je abonnement met een enkele maand opzegtermijn weer stop te zetten.

Fair en 100% circulair

We rekenen een eerlijke prijs aan de boeren en geven onze espressomachines gratis in bruikleen voor de duur van een abonnement. We vervangen de koffiemachines kosteloos wanneer nodig en wanneer ze niet meer gewild zijn, zoeken we een passende rebound koffielover voor de machine.