About us

YesPlease is begonnen door de liefde voor koffie te combineren met de liefde voor design, kunst, fashion en sensualiteit. Een wereld waarin dromen niet dromen blijven, maar elke dag tot leven komen.

YesPlease gelooft in een circulaire, duurzame, eerlijke economie en in vrijheid. Dat houdt in dat wij aan jou een gratis design espresso machine leveren, die we vervangen als het nodig is, zolang als jij lid bent en maandelijks de meest geweldige coffee blends wilt ontvangen. We kunnen het ons niet voorstellen, maar zou je het uitmaken met ons, dan nemen we de machine terug, maken die schoon en reviseren waar nodig en plaatsen deze bij een andere coffee lover. Je kan maandelijks opzeggen omdat wij geloven dat je net als wij verslaafd zal zijn aan jouw dagelijkse shot YesPlease.

Gratis levering

Zowel de koffiecups als de gratis espressomachine worden kosteloos bij je thuisbezorgd. Sterker nog, wanneer de machine aan vervanging of reparatie toe is, of als je geen gebruik meer wilt maken van onze diensten, nemen we hem graag weer terug om een andere koffielover gelukkig te maken.

maandelijks opzegbaar

Bij ons behoud je altijd je vrijheid. Wij geloven in openheid en vertrouwen. Wij geloven in loslaten waar je van houdt. (We weten dat je toch wel bij ons terug zult komen). Om die reden ben je bij YesPlease volkomen vrij om je abonnement met een enkele maand opzegtermijn weer stop te zetten.

Fair en 100% circulair

We rekenen een eerlijke prijs aan de boeren en geven onze espressomachines gratis in bruikleen voor de duur van een abonnement. We vervangen de koffiemachines kosteloos wanneer nodig en wanneer ze niet meer gewild zijn, zoeken we een passende rebound koffielover voor de machine.