Video afspelen

Kantoor

Voor kinderen is melk de witte motor. Voor je medewerkers en zakenrelaties is koffie de motor die de wielen draaiende houdt. 

"Quality coffee, quality meeting"

De zwarte motor, het zwarte goud. 

Gemiddeld drinken wij zo’n 260 liter koffie per jaar. Die koffie kan dan maar beter heel erg goed zijn. Zeker als je die werkgever bent die zijn medewerkers dag in dag uit wil stimuleren en motiveren. Of die zakenrelatie die zijn gasten enkel het beste voorzet. 

YesPlease helpt je daar graag bij. Met een high end merk, design espresso- en lungoapparaten en de lekkerste koffie, begint een belangrijk gesprek niet meer alleen met ‘Wilt u een kopje koffie?’, maar eindigt het ook met een dikke ‘YesPlease!’ op ieder voorstel.

Benefits

Hoogste kwaliteit koffie, gebrand in Italië

Geselecteerd van de beste koffie boeren, gebrand in Italië door een familiebedrijf.

Betere relaties

Relaties zeggen sneller YesPlease als ze zich gewaardeerd voelen.

Favourite
coffie girls

Dankzij de persoonlijke band die je opbouwt onze vaste coffee girls weet je zeker dat je altijd goed geholpen wordt en volledig ontzorgd.

Gratis design espresso machines

Design koffiemachines en volautomaten in bruikleen voor zo lang als je wilt.

BETER PRESTERENDE MEDEWERKERS

Medewerkers presteren beter als ze zich gewaardeerd voelen en kunnen genieten van welverdiende pauze.

Volledig ontzorgd

We nemen je al het werk uit handen, levering en retournering komen zowel financieel als logistiek voor rekening van YesPlease.

Can you say no?

Kwaliteit en service

Zowel de machines als de koffie van YesPlease zijn van de allerbeste kwaliteit. De bonen uit Colombia en Papua Nieuw Guinea worden door de beste koffiebranders hartje Milaan omgetoverd in het zwarte goud dat wij gebruiken om onze cupjes of uw bonenmachines te vullen. Hier hoef je zelf geen enkele moeite voor te doen, wij leveren koffiebonen, koffiecupjes en koffiemachines kosteloos en moeiteloos bij jou op locatie.

Ontzorgen

Onze service zorgt ervoor dat jij je als ondernemer op je kerntaken kunt richten. Wij ontzorgen je volledig. We plaatsen gratis espressomachines en halen ze op wanneer ze hun beste tijd gehad hebben. Heeft de machine onverhoopt een storing, dan zorgen wij dat er op zijn laatst de volgende dag (maar meestal nog dezelfde dag) een nieuwe staat.

onze klanten