De YesPlease
Single origin
bonen

Home / Producten /bonen

100% Single Origin koffie bonen

YesPlease specialty koffiebonen zijn 100% Arabica, Single Origin en duurzaam. Wij betalen onze boeren een eerlijke prijs voor hun koffie.

Hierdoor ligt de prijs van de bonen wellicht iets hoger dan dat je gewend bent in de supermarkt.Koffie waar iedereen beter van wordt, smaakt ook beter. Probeer nu onze koffiebonen en ervaar het zelf.

Desita

Ethiopia

Het kenmerkende tropische aroma van deze koffie, dat doet denken aan een boeket honingbloemen, vertaalt zich in een sappig en intens suikerzoet mondgevoel. De fruitige afdronk completeert het geheel. Het zijn 100% Arabica bonen.

Intensiteit 7

MILD

Intensiteit 7

STERK

€ 10,95

225 gram per zak van

Aantal
Zakken

1

Ibyishimo

Rwanda

Het heerlijke zoete aroma van deze koffiebonen zorgt voor een gelaagd mondgevoel met fijne smaaknuances. De nasmaak, met tonen van zoethout, zacht fruit en vanille, is volledig in harmonie. Het zijn 100% Arabica bonen.

Intensiteit 6

MILD

Intensiteit 6

STERK

€ 8,95

225 gram per zak van

Aantal
Zakken

1

Alegria

Brazil

Deze licht zoete koffie met nootachtige aroma’s en ondertonen van chocolade en fruit zorgt voor een ronde smaak en een zacht mondgevoel. De afdronk is aangenaam gelaagd met fijne smaaknuances die zich geleidelijk kenbaar maken . Het zijn 100% Arabica bonen.

Intensiteit 4

MILD

Intensiteit 4

STERK

€ 8,95

225 gram per zak van

Aantal
Zakken

1