Video afspelen

Hotels & Resorts

In een drie- vier- of vijfsterrenhotel verwacht men in room coffee van het hoogste niveau. 

"Alle kamers zijn voorzien vaneen 'High End' espresso machine"

Denk je in: een design kamer, heerlijke matrassen, dekens als luchtige wolkjes, een uitzicht om van te dromen en dan… koffie die je het liefst direct weer in de gootsteen zou gieten.

Zonde. En een gemist kans. Want nu is er YesPlease. Met YesPlease koffie maak je de luxueuze getaway van je gasten compleet. Of ze nu op zakenreis zijn of een romantisch weekend weg, of ze nu wakker willen blijven om nog wat documenten door te nemen of samen genieten van een stevige espresso bij het ontwaken na een lange, zwoele nacht, YesPlease is precies wat ze nodig hebben.

Benefits

Hoogste kwaliteit koffie

Geselecteerd van de beste koffie boeren, gebrand in Italië door een familiebedrijf.

TERUGKERENDE GASTEN

Gasten komen vaker terug als ze tevreden zijn over de faciliteiten.

Favourite
coffee girls

Dankzij de persoonlijke band die je opbouwt onze vaste coffee girls weet je zeker dat je altijd goed geholpen wordt en volledig ontzorgd.

GRATIS ESPRESSO MACHINES

Design koffiemachines in bruikleen voor zo lang als je wilt.

Volledig ontzorgd

We nemen je al het werk uit handen, levering en retournering komen zowel financieel als logistiek voor rekening van YesPlease.

Can you say no?

Kwaliteit en service

In je hotel wil je alleen het beste van het beste. Alles wat er staat of geserveerd wordt, straalt immers af op je eigen imago. Met ons merk bereik je dat doel. We gebruiken alleen de allerbeste kwaliteit koffie, te zetten met een van de beste design espressomachines die p dit moment op de markt te vinden zijn. YesPlease loopt bovendien voor op al haar concurrenten op het gebied van duurzaamheid en fairtrade en is samen met diverse partners hard op weg om de eerste volledig duurzame capsule te lanceren. Luxe, smaak, design en duurzaamheid, wat wil je in deze tijd nog meer voor je merk?

Ontzorgen

YesPlease heeft een volledig in room coffee concept ontwikkeld. Onderdeel van de kameropstelling zijn in elk geva een gratis espressomachine en cup display en eventueel ook servies. Een concept wat u totaal ontzorgt en nauwelijks kosten of investeringen vraagt.

Neem vandaag nog contact op met een van onze business development managers om de mogelijkheden te bespreken en ontdek waarom ‘YesPlease!’ het antwoord is op Georges ‘What Else?’.

onze klanten